Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Luchtverwarming: zuinig en comfortabel

Luchtverwarming
Winterwarm Luchtverwarming

Met het juiste luchtverwarmingssysteem kiest u voor uw bedrijfsruimte voor een manier van verwarmen die zuinig en buitengewoon comfortabel is. Winterwarm is al bijna 80 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van duurzame verwarmingssystemen en toestellen. Onze grote deskundigheid, vakbekwame klantgerichte service en de ISO certificering van ons bedrijf, zijn voor u handvatten waarmee u kunt rekenen op kwaliteit in een duurzaam verwarmingssysteem dat volledig is toegespitst op uw specifieke behoefte. 

 

Met onze luchtverwarmers kiest u voor een doelgerichte en op alle fronten aangename manier van verwarmen. Zo schept u een goed klimaat voor de bescherming van uw producten en een plezierige werkomgeving voor uzelf, uw personeel en uw bezoekers. U kunt bij Winterwarm rekenen op een gedegen advies dat volledig aansluit bij de warmtecapaciteit van bijvoorbeeld uw bedrijfshal, loods, magazijn of sporthal. Als Nederlandse marktleider in luchtverwarming ondersteunen onze professionele adviseurs u graag in een bestaande situatie of bij een nieuw project. Zo komen wij samen met u tot een oplossing die voldoet aan uw wensen en eisen terwijl u zoveel mogelijk bespaart op uw verwarmingskosten.

 

Altijd de juiste manier van verwarmen

Winterwarm beschikt over een zeer divers assortiment luchtverwarming dat voor iedere situatie een passende manier van verwarmen kan bieden. Kwaliteit, duurzaamheid en duidelijke dienstverlening staan hierbij voorop. Wij betrekken u optimaal bij het samenstellen van een geschikt verwarmingssysteem waarbij wij u graag helder en zonder veel vakjargon informeren over ons advies en de uitvoering van uw opdracht. Op deze wijze blijft u te allen tijde betrokken bij een project dat er voor moet zorgen dat u voor uw bedrijf beschikt over een adequate manier van verwarmen. Vanzelfsprekend mag u in de toekomst blijven rekenen op onze expertise. Service en onderhoud behoren dan ook beslist tot ons zeer complete aanbod.

 

Bij Winterwarm zijn wij altijd bezig met innovatie om u nu en in de toekomst van dienst te kunnen zijn met een optimale manier van verwarmen. Afhankelijk van uw situatie passen wij luchtverwarmingssystemen als onder meer heaters, luchtverwarmers en warmtekanonnen toe voor zowel industrieel als agrarisch gebruik. De ontwikkeling van onze producten staat nooit stil en is van een hoog technisch en praktisch niveau. 
 

Een innovatieve en doeltreffende oplossing op maat

Met een luchtverwarmingssysteem van Winterwarm heeft u een innovatief modern product in handen dat zorgt voor een gelijkmatige en behaaglijke temperatuur in uw bedrijfsruimte. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zich volop met uw eigen bedrijfsactiviteiten kunt bezig houden, zonder u zorgen te maken over uw verwarmingsinstallatie. Goed opgeleide monteurs instaleren uw luchtverwarming op een doeltreffende wijze die getuigd van vakgericht specialisme. In een gedegen en overduidelijk advies gesprek vertellen wij u graag alles over ons eersteklas aanbod van directe en indirect gestookte luchtverwarmingssystemen en toestellen. We maken een messcherpe berekening van de warmtecapaciteit van de door u beoogde ruimte zodat u nooit een cent teveel betaalt. De warmtecapaciteit, het doel van uw verwarming en de plaatsingsmogelijkheden worden perfect op elkaar afgestemd zodat we altijd tot een oplossing op maat komen.
 

Aangenaam zaken doen met een topspecialist

Wanneer u met Winterwarm zaken doet, kunt u vertrouwen op hoogwaardige luchtverwarming van een topspecialist die weet wat u bedoelt met positieve investeringskosten en een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze efficiënte uitvoering van uw order levert u in de toekomst niet alleen veel gemak, maar ook nog eens een aantrekkelijke kostenbesparing op die ten goede komt van uw bedrijf. 
 

Meer informatie over luchtverwarming?

Voor meer informatie over onze luchtverwarming oplossingen kunt u ons productassortiment luchtverwarmers bekijken of vrijblijvend advies aanvragen.