Inkoop- en Magazijnbeheerder

Bij Winterwarm Heating Solutions komt er een mooie uitdaging vrij! Onze gewaardeerde collega gaat met pensioen, waardoor er een fulltime baan beschikbaar komt voor een gedreven Inkoop- en Magazijnbeheerder. Ben jij degene die zorgt voor een georganiseerd magazijn en een vlekkeloos verlopend inkoopproces, dan mag JIJ het stokje overnemen!

Jouw rol als Inkoop- en Magazijnbeheerder
Als Inkoop- en Magazijnbeheerder ben jij de drijvende kracht achter het beheer van ons centrale magazijn en de inkoopactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van benodigde goederen en materialen, zodat deze altijd voldoende beschikbaar zijn binnen onze organisatie.

Wat ga je zoal doen?

 • Je controleert, signaleert en houdt de voorraadniveaus via het ERP-systeem (MRP module van Exact) bij en beheert de fysieke grijpvoorraad in het centrale magazijn.
 • Je bent verantwoordelijkheid voor het tijdig inkopen/afroepen van goederen en materialen voor Winterwarm en WinLed.
 • Je assisteert de strategisch inkoper bij het plaatsen van inkooporders.
 • Je onderhoudt contact met leveranciers over inkoop-, afroeporders en levertijden.
 • Samen met Team Logistiek zorg je voor een geordende en efficiënte opslag en uitgifte van diverse artikelen in het centrale magazijn.

Kortom: Als Inkoop- en Magazijnbeheerder ben jij de spil die er onder andere voor zorgt dat onze productie goed bevoorraad is. Jij stelt de juiste prioriteiten om stagnatie in het productieproces te voorkomen. Daarnaast ben je de communicatieve schakel tussen onze interne afdelingen, zorg je voor een vlotte samenwerking met team Logistiek (bestaande uit zes collega’s), de Strategisch Inkoper en productieplanning. Operationele uitdagingen herken- en los jij proactief op.

Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding richting logistiek of inkoop (of aantoonbaar werk- en denkniveau).
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een technisch georiënteerd bedrijf, waardoor je basiskennis bezit van o.a. inkoopprocessen.
 • Goede communicatieve skills, waarbij je de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift beheerst.
 • Jij draagt onze kernvaardigheden: kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid van nature uit.
 • Kennis van een ERP-systeem (bij voorkeur Exact Globe) is mooi meegenomen.

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen zijn wij op zoek naar een echte “Pietje Precies” - jij werkt nauwkeurig en accuraat en probeert taken op een overzichtelijke, logische en verzorgde werkwijze uit te voeren. Daarnaast ben je proactief en oplossingsgericht.

Winterwarm & WinLed
Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 87 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. In Nederland is Winterwarm zelfs marktleider. Ons motto: blijven innoveren om duurzame verwarmingsoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, waarbij we een actieve bijdrage leveren in de energietransitie. Hierdoor kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markten behouden.

Onder de naam WinLed Lighting Solutions verkopen wij sinds 2015 LED verlichting voor industriële omgevingen. Ook in deze markt ambiëren wij een leidende positie te veroveren.

Wat bieden wij?

 • Een spiksplinternieuwe werklocatie aan de Olden Goorweg 1 te Winterswijk, waar we vanaf augustus 2022 allemaal werkzaam zijn.
 • Een uitdagende, zelfstandige functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en toekomstige doorgroeimogelijkheden.
 • Een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en kwalificaties en een aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Maar liefst 27 vakantie- en 13 ATV dagen op basis van de CAO Metalektro.
 • Werken bij een succesvolle, internationale organisatie met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging.

Zet jij graag de volgende stap in jouw carrière?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief met bijbehorend cv. Solliciteren kan t/m 3 december via onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar 0543-546300 of 06-57687546 en vragen naar Anouk Woordes (HR Adviseur).

 

P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.