Medewerker Technische Dienst

Wegens interne doorstroom zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die (bij voorkeur) fulltime deel wil uitmaken van onze Technische Dienst. Wil jij met jouw technische skills onze organisatie op rolletjes laten lopen? Lees dan snel verder!

De functie in één zin

Als Medewerker Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor het operationeel in stand houden van alle voorzieningen binnen Winterwarm, als ook het onderhouden van ons spiksplinternieuwe bedrijfspand in Winterswijk.

Dit doel realiseer je door diverse, uitdagende werkzaamheden.

Een greep uit het veelzijdige takenpakket

 • Het opsporen en oplossen van technische problemen aan de productiemachines en gereedschappen. Ons machinepark bestaat uit plaatbewerkingsmachines zoals een lasersnijmachine, ponsnibbelmachine en CNC kantbanken; robotcellen waaronder lasrobots en de dieptrekpers; en de handgereedschappen.
 • Het verrichten van reparatie- en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw en installaties, zoals: kleine aanpassingen aan de elektra/data-voorzieningen, aansluiten van stopcontacten en reparaties aan apparatuur, sanitaire voorzieningen, verlichting, hang- en sluitwerk e.d.
 • Externe partijen, waaronder servicemonteurs, inschakelen om met hen afspraken te maken over de te verrichten werkzaamheden en waar nodig hieraan meewerken.
 • Adviseren over verbeteringen in het productieproces of de installaties gericht op machinebeschikbaarheid, installatiebetrouwbaarheid en levensduur; om vervolgens deze ideeën/hulpmiddelen zelf te kunnen ontwikkelen (waar mogelijk).
 • Het beheer van de voorraad reserveonderdelen en het bestellen van materialen en benodigde apparatuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om deze functie binnen de Technische Dienst succesvol uit te kunnen oefenen, zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker met een voorliefde voor techniek, logisch toch?

Maar dat niet alleen: jij werkt accuraat, bent zelfstandig en een kei in plannen en organiseren. Het takenpakket is breed, waardoor het van belang is dat jij bij de uitvoering van de werkzaamheden het grotere geheel overziet, verbanden kunt leggen en de juiste prioriteiten stelt.

Samen met jouw directe collega van de Technische Dienst is het moeilijk te voorspellen hoe de werkdag er uit gaat zien. Om die reden is van belang dat je snel kunt schakelen en een flexibele instelling hebt. Je werkt doorgaans van 07.00- t/m 15.30 uur, maar bent ook bereid om sporadisch in de avonduren of op zaterdag terug te komen om storingen te verhelpen.

Verder..

 • Heb jij een MBO 3- of 4 opleiding afgerond op het gebied van elektrotechnische installaties.
 • Is het mooi meegenomen als je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan in de installatie techniek of in een vergelijkbare productieomgeving.
 • Heb jij een cursus NEN 3140 voltooid.
 • Bezit jij onze kernvaardigheden: kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid van nature.
 • Ben jij in het bezit bent van een auto- en aanhanger rijbewijs, en kun je een heftruck- en hoogwerkerscertificaat overleggen (of ben je bereid deze te behalen).
 • Heb jij enige kennis van werktuigbouwkundige installaties, het lezen van schema’s, pneumatiek, hydrauliek en/of MIG-laswerkzaamheden (is een pré).

Winterwarm & WinLed

Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 86 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. In Nederland is Winterwarm zelfs marktleider. Ons motto: blijven innoveren om duurzame verwarmingsoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, waarbij we een actieve bijdrage leveren in de energietransitie. Hierdoor kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markten behouden.

Onder de naam WinLed Lighting Solutions verkopen wij sinds 2015 LED verlichting voor industriële omgevingen. Ook in deze markt ambiëren wij een leidende positie te veroveren.

Wat bieden wij jou als lid van de Winterwarm familie?

 • Een leuke, innovatieve werkplek in een compleet nieuw, duurzaam bedrijfspand in Winterswijk waar we vanaf augustus 2022 allen werkzaam zijn.
 • Werken in dagdienst van maandag t/m vrijdag, waarbij we vanaf april t/m juli op vrijdagmiddag vrij zijn.
 • Maar liefst 27 vakantie- en 13 ATV dagen op basis van de CAO Metalektro.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een marktconform salaris met een aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • Werken bij een succesvolle, internationale organisatie met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging.

Herken jij jezelf in de functie van Medewerker Technische Dienst?

Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief met bijbehorend cv. Solliciteren kan t/m 20 november via onderstaande gegevens

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar Anouk Woordes via 0543-546300 of maak jouw vragen kenbaar via Whatsapp: 06-57687546.

 

P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.