Technisch Support Medewerker

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersbaan waarin jij je servicegerichtheid in combinatie met jouw enthousiasme voor de techniek kwijt kunt? Dan is onze nieuwe functie van Technisch Support Medewerker mogelijk wat voor jou!

Deze veelzijdige baan is ontstaan wegens de groei die Winterwarm doormaakt. Onze organisatie bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst! Zowel in de vorm van een nieuw, duurzaam bedrijfspand in 2022, als in de toename van onze internationale marktpositie die gerealiseerd kan worden doordat Winterwarm blijft innoveren, ook in het kader van de energietransitie.

Laten we eens een blik werpen op jouw takenpakket
In de fulltime functie van Technisch Support Medewerker draag jij op verschillende vlakken binnen de organisatie jouw steentje bij. Samen met jouw collega ben je het eerste aanspreekpunt voor de service telefoon. Hierbij heb jij op afstand contact met onze installateurs en eindgebruikers die jij voorziet van antwoord en advies op technische vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor een nette, correcte afwikkeling van de telefoongesprekken.  

Daarnaast pak jij diverse technische werkzaamheden op. Zo werk jij montageplannen ten behoeve van onze verwarmingstoestellen en ledverlichting uit. Ook het maken van lichtberekeningen en het opstellen van lichtplannen (in DIAlux) zijn onderdeel van jouw functie. Om tevens op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen ondersteun jij onze afdeling Productontwikkeling (R&D) met vele voorkomende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het opstellen van werkinstructies, het uitwerken van technische tekeningen, het aanpassen van elektrische schema’s, het bouwen van testopstellingen en het aandragen van informatie voor onze brochures.

Naar wie zijn wij opzoek?
Een echte aanpakker, met een “Achterhoekse hands-on mentaliteit” die het werk ziet liggen en zich verder wil ontwikkelen!

Maar daarnaast verwachten wij dat..

 • Jij een technische MBO+ of HBO opleiding hebt afgerond
 • Je een brede interesse hebt in technische producten en elektronica
 • Het je goed af gaat om service te verlenen in het Nederlands en Engels (Duits is een extra pluspunt)
 • Je softwareprogramma’s snel eigen kunt maken
 • Jij onze kerncompetenties: “Kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid” uitdraagt, net zoals jouw collega’s dat doen
 • Jij je thuis voelt bij onze “Winterwarm-cultuur”: Informeel met als motto
  “We doen het samen”.

Ons bedrijf  
Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 85 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt over de hele wereld. In Nederland zijn wij zelfs marktleider. Ons motto: blijven innoveren om duurzame verwarmingsoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, waarbij we een actieve bijdrage leveren in de energietransitie. Hierdoor kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markten behouden. Productontwikkeling, productie en verkoop vinden in Winterswijk plaats; daarnaast heeft Winterwarm dochterbedrijven in Engeland, Polen en Frankrijk.
Onder de naam WinLed Lighting Solutions maken en verkopen wij bovendien LED-verlichtingsarmaturen voor industriële omgevingen. Ook in deze markt ambiëren wij om een leidende positie te veroveren.

Wat bieden wij jou als lid van de Winterwarm familie?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een succesvolle onderneming die sterk groeiend is
 • Doorgroeimogelijkheden op verschillende vlakken
 • Marktconform salaris volgens de CAO Metalektro (Grootmetaal)
 • Een zeer aantrekkelijke winstdelingsregeling
 • Maar liefst 27 vakantie- en 13 ATV dagen (op fulltime basis)
 • Een dienstverband binnen een sociaal bedrijf met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging
 • Ruimte voor groei en verdere ontwikkeling middels scholingsmogelijkheden

Durf jij de uitdaging aan te gaan als spin in het web tussen support en techniek?
Wacht niet langer én reageer!
Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels een motivatiebrief met bijbehorend cv. Solliciteren kan tot 1 september via onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

De briefselectie zal in week 35 plaatsvinden, gezien Winterwarm gesloten is van 30 juli t/m 27 augustus 2021 in verband met de zomervakantie. 

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0543-546300. Je kunt vragen naar Anouk Woordes (HRM) of Cristo Scharenborg (R&D/Service).

 

Ben je zelf niet op zoek naar een nieuwe baan? Maar ken je wel iemand waarvoor deze baan op het lijf geschreven is? Ook dan komen we graag met hem/haar in contact! 

 

We willen onze nieuwe collega graag direct aan ons binden voor een langdurige samenwerking. Acquisitie van bemiddelingsbureaus wordt om die reden niet op prijs gesteld.