Vrijdagkracht Productie

Winterwarm Heating Solutions, producent van onder andere luchtverwarmers, is op zoek naar een nieuwe collega! Een nieuwe productiemedewerker met twee rechterhanden die op zoek is naar een “bijbaan” voor 1 of 2 dagen per week. Ben jij in ieder geval beschikbaar op de vrijdagen? Lees dan snel verder!

De functie van productiemedewerker

Als Productiemedewerker bij Winterwarm ben jij samen met zo’n vijventwintig andere enthousiaste collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van onze luchtverwarmers voor zowel de industriële, als de agrarische markt.

Onze productie is opgesplitst in verschillende assemblagelijnen. Elke assemblagelijn kent verschillende werkstations. Op ieder werkstation of bij de “sub-assemblage” worden andere handelingen uitgevoerd, hierdoor is het assemblagewerk erg gevarieerd. De losse onderdelen die worden gemonteerd vormen uiteindelijk een compleet eindproduct. Uiteraard is het jullie gezamenlijke doel om iedere nieuwe werkdag weer kwalitatief goed werk af te leveren in combinatie met de gewenste hoeveelheid.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te assembleren/monteren.
  • De juiste dosis motivatie! Dit vinden wij belangrijker dan ervaring, zolang je maar “handig met je handen bent”.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op de vrijdag van 07.00 tot 15.30 uur en in de maanden mei t/m eind juli van 07.00 tot 12.00 uur. Daarnaast ben je eventueel inzetbaar op één van de andere doordeweekse dagen.
  • Kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn de kerncompetenties die de medewerkers van Winterwarm uitdragen. Uiteraard verwachten wij dat ook van jou.

Kun je bij al deze bovenstaande punten een vinkje zetten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leuke werkplek in de Achterhoek, bij een succesvolle, sterk groeiende en internationale organisatie.
  • Een bruto uurloon van € 14,04.
  • Indiensttreding als uitzendkracht waarbij de administratieve afhandeling en salarisuitbetaling door hen wordt geregeld
  • Werken bij een sociaal bedrijf met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging.

Ons bedrijf

Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 86 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. Onder de naam WinLed Lighting Solutions maken en verkopen wij sinds 2015 LED-verlichtingsarmaturen voor industriële omgevingen.

Winterwarm, de kracht van SAMENWERKEN! Dit doen wij samen met zo’n 90 gemotiveerde medewerkers die werkzaam zijn op één van onze 3 locaties aan de Industrieweg te Winterswijk. Aangezien wij letterlijk en figuurlijk uit ons jasje groeien, zijn wij een nieuw, duurzaam bedrijfspand aan het bouwen. Wil jij straks jouw werkdag starten vanuit het duurzaamste pand van Winterswijk? Wij reserveren graag een plekje.

Solliciteren maar!

Stuur je sollicitatie met cv en korte motivatie naar onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar 0543-546300 en vragen naar Anouk Woordes (HR Adviseur).


P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.