Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Nieuwe TR-heaters in SSP-hal DRU

De SSP-hal op het DRU-complex in Ulft kan weer op temperatuur gebracht worden. Alhoewel de oude Europa's een mooi, nostalgisch plaatje boden, waren ze niet meer bruikbaar voor de verwarming van de hal.

 

Installatiebedrijf Wassink uit Winterswijk heeft onlangs meerdere TR 100 heaters geplaatst en nu heeft de DRU-organisatie geen omkijken meer naar de verwarming. Voor een hal die maar zo nu en dan wordt gebruikt, zijn deze luchtverwarmers een perfecte oplossing. De hal is snel op temperatuur door de power van de toestellen. Zodra de mensen binnenstromen en het vanzelf warm blijft, schakelen de toestellen uit en wordt geen kostbare  energie meer verspild. 

 

Boven de koffiecorner en het gedeelte waar ook wel eens een vergaderd wordt, zijn bovendien extra WRU-donkerstralers gehangen. Zo verkrijgt men op die plek extra comfort zodat de overall-ruimtetemperatuur lager kan blijven.

De TR-toestellen zijn in mooi anthraciet grijs gespoten zodat ze goed passen in het industriele karakter van de hal. Een project waar Winterwarm met recht trots kan zijn!