Garantie registreren

Ontvang bij het registreren van de garantiekaart een Correctbook cadeau!

Bij iedere Winterwarm luchtverwarmer is een garantiekaart gevoegd. Door deze hier te registreren ontvangt u een gratis Correctbook.

Een Correctbook kun je zien als een whiteboard notitieboek. Met de toegevoegde fineliner teken je eenvoudig notities en aantekeningen die binnen no time droog zijn. Notities zijn uit te wissen met de achterkant van de fineliner en op te slaan met de gratis Correctbook PDF scan app. De missie van Correctbook: 'Endless Writing for Everyone' 

Waarom een Correctbook? 
Zowel Winterwarm als WinLed hebben als missie bij te dragen aan een betere en een duurzamere wereld. Naast het duurzame bedrijfspand en de elektrische en watergevoede luchtverwarmers is Winterwarm volop bezig met het ontwikkelen van meer duurzame verwarmingsoplossingen. WinLed heeft zéker met de Retrofit lijnverlichting dé oplossing voor als je eenvoudig wil overstappen van TL naar LED.
Met de blik op een duurzame toekomst en het ontwikkelen van duurzame verwarmings-en verlichtingsoplossingen dragen Winterwarm en WinLed graag een steentje bij aan de missie van Correctbook. Hoe? Doordat per 4 verkochte Correctbooks één kind uit een ontwikkelingsgebied wordt voorzien van gratis duurzaam schrijven! Hierdoor probeert Correctbook naar school gaan toegankelijk te maken voor kinderen in een ontwikkelingsgebied. 

Upload hier je INGEVULDE registratiekaart