Toepassingen luchtverwarming

Met Winterwarm luchtverwarming kiest u voor een duurzame, doelgerichte en aangename manier van verwarmen.

Eenvoudig concept van luchtverwarming vraagt veel know-how

Luchtverwarming is geschikt voor allerlei soorten ruimtes. Winterwarm is met name gespecialiseerd in luchtverwarmers voor diverse types bedrijfsruimtes (Industrial) en voor pluimveestallen en tuinkassen (Agri). Het belangrijkste voordeel van luchtverwarming is dat de opgewarmde lucht meteen in de ruimte verdeeld wordt. Dit in tegenstelling tot ruimtes die door vloerverwarming, radiatoren of straling worden opgewarmd. Echter, om dit energiezuinig, comfortabel en veilig te doen vraagt dit veel specialistische kennis en die heeft Winterwarm in huis.

Winterwarm, meer dan 80 jaar kennis en ervaring in luchtverwarming

Als Nederlandse marktleider in luchtverwarming ondersteunen onze professionals u graag in een bestaande situatie of bij een nieuw project. Zo komen wij samen tot een verwarmingsoplossing die voldoet aan uw wensen en eisen terwijl u zoveel mogelijk bespaart op uw verwarmingskosten, of u nu een bedrijfshal te verwarmen hebt of een pluimveestal.

Agrarische en industriële markt

Industriële luchtverwarming

Voor het verwarmen van een bedrijfshal, winkel of magazijn is luchtverwarming ideaal. De ruimte is snel op temperatuur, het comfort is hoog door een intelligente regeling en er is geen onnodig warmteverlies als gevolg v...

Meer informatie

Agrarische luchtverwarming

Deze Winterwarm luchtverwarmers zijn met name gasgestookt, en één serie is oliegestookt. De beproefde technologie van de industriële luchtverwarmers heeft Winterwarm toegepast op heaters die speciaal ontwikkeld zijn voor...

Meer informatie

Betrouwbaar advies door ons team

Winterwarm adviseert u graag bij de berekening van het benodigde vermogen in een hal of een stal, en helpt u graag bij het selecteren van de juiste luchtverwarmers en de benodigde accessoires. Ook kunnen wij op basis van deze gegevens een offerte met bruto-prijzen samenstellen waarmee u eenvoudig bij uw groothandel of dealer een netto-prijs voor uw hete luchtverwarming kunt opvragen.