Service & Support

Winterwarm probeert haar installateurs zo veel mogelijk te ondersteunen. Onze telefonische helpdesk is van 's morgens 8.00 uur tot 's avonds 20.00 uur bereikbaar, ook in het weekend. Handleidingen van al onze toestellen tot 20 jaar oud zijn te downloaden van deze website. Eindgebruikers dienen zich in eerste instantie tot hun installateur te wenden voor support.

Voor installatiebedrijven
Winterwarm beschikt over een eigen Servicedesk waar u met al uw vragen over onderhoud en service terecht kunt: tel. 0543-546327. Doet zich een storing voor en komt u er niet uit, dan zal onze Servicedesk u 9 van de 10 keer telefonisch kunnen helpen. De Servicedesk is van 's morgens 8.00 uur tot 's avonds 20.00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

Aanvragen servicebezoek
Winterwarm Heating Solutions BV heeft de service op locatie uitbesteed aan Industrial Heating Service (IHS). Indien gewenst kunt u hier rechtstreeks een servicebezoek van een monteur van IHS aanvragen middels het Service-aanvraagformulier. Alléén installateurs kunnen een servicebezoek aanvragen. Eindgebruikers dienen zich eerst tot hun installateur te wenden om te kijken of deze het probleem kan oplossen. Ook in geval er zich binnen de garantieperiode problemen voordoen, dient dit via de installateur te lopen.

Eindgebruikers 
Gebruikers van industriële Winterwarm en Universum toestellen (eigenaren en huurders) kunnen zich met vragen het beste wenden tot de installateur die het onderhoud en/of de installatie van het desbetreffende toestel heeft uitgevoerd. Indien dit niet bekend is, kan men zich wenden tot één van de Winterwarm Stipinstallateurs of een andere Winterwarm installateur in de buurt.
Pluimveehouders met Winterwarm heaters kunnen zich ook het beste tot hun eigen dealer of installateur wenden.

Agrarische luchtverwarmers van Priva

Service aanvraag

Industrial heating service (IHS) voert o.a de service uit voor alle Winterwarm en Universum verwarmingstoestellen. Een servicebezoek kan alleen aangevraagd worden door de erkende installateur. Na ontvangst van uw service...

Meer informatie

Service-onderdelen agrarische heaters
Deze kan men rechtstreeks in onze webshop bestellen of bij één van onze agrarische dealers. 

Agrarische luchtverwarmers van Priva
Voor service en onderhoud van de voormalige Priva heaters (DA - DFB - LN) werkt Winterwarm samen met de firma Vince Service uit de Lier. Vince Service kan telefonisch advies verstrekken over storingen en aansluiting van deze oude toestellen. Tevens kan men bij hen een service-bezoek aanvragen. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnr. 0653268682.
Onderdelen voor deze oude toestellen kunnen bij Vince besteld worden of rechtstreeks in onze webshop.
Voor vervanging van deze oude toestellen door Winterwarm agrarische heaters adviseert onze Verkoop Binnendienst u graag .