Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Gas heaters

winterwarm gas heater

De meest efficiënte manier om een industriële ruimte te verwarmen is met een gas heater. Op het moment dat er een warmtevraag is, slaat de heater automatisch aan en binnen enkele seconden stroomt de warme lucht vanuit de heater de ruimte in.

Er is geen sprake van systeemverliezen doordat er bijvoorbeeld geen warm water getransporteerd hoeft te worden. De warme lucht verspreidt zich zeer snel vanuit de gas heater en binnen korte tijd is de ruimte op temperatuur door de gas heater.

Gas heaters zijn uitermate geschikt voor onder andere fabriekshallen: een half uur vóór aanvang bedrijfstijd schakelt de thermostaat de heaters in. Als de werknemers arriveren is de hal op temperatuur. ’s Avonds kan de thermostaat al vóór einde bedrijfstijd uit; de ruimte houdt immers de warmte nog wel een tijdje vast, zeker als er ook circulatie units met thermostaat (WCU ‘s) aanwezig zijn. De heaters van Winterwarm zijn bovendien van een modulerende regeling voorzien. Dit betekent dat de heaters gedurende de dag rustig op halve kracht kunnen blijven branden om de ruimte op temperatuur te houden. Dit betekent een laag gasverbruik, minder geluid en meer comfort.

Winterwarm heeft voor de industriële toepassing de volgende typen te koop:

Heater voor de agrarische markt kopen?

Speciaal voor de agrarische sector produceert en verkoopt Winterwarm heaters voor gebruik in onder andere tuinkassen en pluimveestallen. Om de groei van planten en bloemen in de tuinkassen te bevorderen is het van belang dat de heaters CO2  en waterdamp rechtstreeks de tuinkassen in blazen. Hoewel er technologisch meer complexe klimaatbeheersingssystemen bestaan voor tuinkassen, vormen direct gestookte heaters nog altijd een efficiënte en voordelige verwarmingsoplossing voor tuinkassen.

Voor pluimveestallen heeft Winterwarm zowel heaters die hun verbrandingsgassen in de stal blazen, als heaters met een gesloten verbrandingssysteem. Deze heater (Agri DXC) is een vrij nieuw verwarmingsconcept in de pluimveehouderij met vele voordelen terwijl de andere typen heaters (Agri DXA en Agri ECO) al jaren in pluimveestallen worden toegepast.
 

Meer informatie over heaters?

Wenst u meer informatie over heaters? Bekijk dan ons productassortiment heaters, vraag vrijblijvend advies aan of bestel een van de gratis brochures.