Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Over Winterwarm Heating Solutions

Winterwarm is een naam waar vele bedrijven de winter warm mee doorkomen! Een naam die al jaren garant staat voor betrouwbare verwarmingstoestellen, gedegen advies, efficiënte levering en snelle service. Uiteraard voldoen alle producten aan de internationale normen en eisen. Door de marktontwikkelingen op de voet te volgen, is de eigen R&D afdeling voortdurend bezig het bestaande programma verder te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Winterwarm heeft hierdoor in Nederland een leidende marktpositie weten te veroveren; daarnaast wordt een groot deel van de omzet gerealiseerd door export.

 

Op zoek naar verwarming voor uw bedrijfshal?

Bij Winterwarm bent u aan het juiste adres! Onze Verkoop Binnendienst helpt u graag met vakkundig advies en een capaciteitsberekening voor uw bedrijfsruimte, en stuurt u op verzoek vrijblijvend diverse brochures toe. Het productenpakket van Winterwarm is zo uitgebreid, dat er ook voor uw situatie een passende oplossing is! Samen met  8 geselecteerde groothandelaren zorgen wij vervolgens voor een efficiënte uitlevering van de order.

 

Kwaliteit over de hele linie

De kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat ontwikkeling, productie en after-salesservice plaatsvinden onder het ISO 9001 kwaliteitssysteem. De onafhankelijk opererende kwaliteitsdienst voert op ieder verwarmingstoestel een intensieve eindcontrole uit. Voor installateurs een extra zekerheid dat het toestel na inbedrijfsstelling onmiddellijk goed functioneert. En mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan staat onze servicedienst u graag met raad en daad bij!
 

Direct gasgestookte luchtverwarmers

Al meer dan 150.000 Winterwarm luchtverwarmers hebben hun plekje ergens in Europa gevonden. U vindt ze in grote bedrijfshallen, magazijnen, sporthallen en speelparadijzen tot aan garages, showrooms en winkels. Verschillende generaties luchtverwarmers hebben bewezen dat Winterwarm een degelijk product levert waar installateurs op vertrouwen, tegen gunstige investeringskosten en met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.