Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

LIV wordt Dutch Poultry

Afgelopen jaar is door de organisator van de Landbouw Intensieve Veeteeltdagen (LIV) die ieder jaar in Venray en Hardenberg werden gehouden, besloten om de enigzins gedateerde formule van deze beurs op kop te gooien. Hieruit is gekomen dat er op 19 en 20 maart  de "Dutch Poultry Expo" wordt gehouden in de evenementenhal in Hardenberg, zijnde hét nationale vakevent voor de pluimveesector. Op 16 en 17 april volgt de "Dutch Pork Expo" in de evenementenhal in Venray voor de varkenssector.


Winterwarm heeft besloten om in deze nieuwe beursformule mee te gaan en zal  op 19 en 20 maart met een stand in Hardenberg aanwezig zijn om de Nederlandse pluimveehouders die nog niet met de DXC heaters hebben kennis gemaakt, alsnog alles uit de doeken te doen over deze aantrekkelijke en efficiente manier van verwarmen van je pluimveestal. Uiteraard is de beurs ook van belang om met bestaande relaties bij te praten. Tevers gaat de organisator Easyfairs zijn pijlen richten met de promotie van de beurs net over de grens dus we hopen ook duitse geinteresseerden te ontmoeten.
 

Het beloven twee interessante dagen te worden met veel nieuwe elementen in de beursopzet zoals themapleinen en diverse workshops voor bezoekers om hun kennis van diverse onderwerpen uit breiden. Check de website van de beurs voor meer informatie hierover.
De formule van een gratis hapje en drankje blijft overeind.
 


We begroeten u graag op onze stand in hal 4, standno. 417.