Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

ISH Messe editie 2019

Het staat er weer aan te komen: Europa's grootste beurs op het gebied van Verwarming, Klimaatbeheersing, Energie en Sanitair. Van 11 t/m 15 maart a.s. vindt in Frankfurt de 2-jaarlijkse ISH plaats.
Let op: dit jaar dus voor het eerst van maandag t/m vrijdag!

 

Tevens is de indeling van de beurs op de schop gegaan door de ingebruikname van de nieuwe hal 12. Dit is de verwarmingshal voor de grote CV fabrikanten geworden welke voorheen in Hal 8 stonden."Onze" hal, de hal met luchtverwarming, ventilatie en aanverwante zaken verhuist naar Hal 8. We hebben een mooie plek weten te bemachtigen midden in deze grote hal: Hal 8 E078.


Graag ontmoeten wij daar onze Nederlandse en buitenlandse partners om bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen bij Winterwarm en in de Europese markt. In Nederland speelt de gasdiscussie heel erg maar Europees gezien is dit helemaal geen issue; in andere landen schakelt men juist over naar gas(centrales) omdat dit altijd nog een schonere brandstof is dan bruinkool of steenkool. Bovendien willen zgn. kernenergielanden van hun kerncentrales af en ook daarvoor is gas zo ongeveer het best betaalbare schone alternatief. Hele andere overwegingen als in Nederland dus.

 

Zeer interessante ontwikkelingen die Winterwarm op de voet volgt. Ook wij zijn volop bezig met te kijken welke richting het op gaat met bedrijfsverwarming en wat voor toestellen we daarvoor kunnen ontwikkelen.

 

Momenteel is de Winterwarm HR-serie, onze condenserende direct gestookte luchtverwarmer,  nog steeds de meest efficiënte verwarmingsoplossing voor bedrijfsruimtes tegen een aantrekkelijke prijs. Deze toestellen voldoen al aan de strenge ErP-richtlijnen die pas in 2021 van kracht worden en kunnen ook in 2019 met subsidie (EIA-regeling) geplaatst worden indien men oude, onrendabele luchtverwarmers vervangt. In 2019 worden deze bovendien uitgerust met een nieuwe print waardoor het toestel nog efficienter gaat werken en de aansturingsmogelijkheden sterk worden uitgebreidt c.q. vereenvoudigd.

 

Kom ook even aan als u de ISH bezoekt. De koffie staat klaar of drink een echt Wentersch biertje uit Winterswijk!