Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Nieuwe prijs/productcatalogus is uit

1 juli j.l. is de product/prijscatalogus 2020 van Winterwarm uitgekomen, boordevol met noviteiten. Diverse toestellen zijn vanaf nu leverbaar met een EC-ventilator. Dit betekent minder elektriciteitsverbruik, een laag geluidsniveau en mogelijkheid tot traploze aansturing.

 

Zo zijn er 2 nieuwe WWH-series bijgekomen: 
de WWH-EC serie: 7 capaciteiten indirect gestookte luchtverwarmers voor meer comfort door een verbeterde warmteverdeling en minder geluid.

 

de WWH-LT serie: 4 types indirect gestookte luchtverwarmers ontwikkeld voor toepassingen met lage watertemperaturen. Een speciale wisselaar zorgt voor optimale warmteafgifte bij lage temperaturen. Standaard voorzien van een EC-ventilator én een condensopvangbak zodat het toestel ook kan koelen indien toegepast in combinatie met een warmtepomp.

 

de HR-EC serie: door het traploos terugtoeren van de EC-ventilator wordt het toestel fluisterstil.

 

de WCU-EC en ACM-EC: beide series leveren wat meer lucht in de EC-uitvoering, en zijn uiteraard ook energiezuiniger en stiller dan de standaard types.

 

En tot slot introduceert Winterwarm een elektrische heater op de markt: de Winterwarm EH luchtverwarmer.
Op verzoek van velen want er zijn immers steeds meer situaties waar geen gas voorhanden is en andere all-electric oplossingen te duur zijn. Dan biedt een eenvoudige, efficiente elektrische luchtverwarmer uitkomst. De 5 types EH luchtverwarmers hebben een strak design en een modulerende aansturing die ook door de MultiTherm thermostaten geregeld kan worden.