Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Nieuwe productcatalogus is uit

1 juli j.l. is de product/prijscatalogus 2019/2020 van Winterwarm uitgekomen.

 

Wetgeving wordt steeds strenger en de klant verwacht steeds meer gemak op het gebied van aansturing van verwarmingsinstallatie. Daarom heeft Winterwarm de complete  XR-serie, HR-serie en TR-serie  voorzien van een nieuwe aansturingsprint. Deze herbergt niet alleen alle functionaliteiten die de toestellen nu hebben maar is ook  uit te breiden met nieuwe functionaliteiten als besturing op afstand, integratie met een BMS (gebouwbeheer systeem), klaar voor IoT, enz. Een extra intern display maakt de service eenvoudiger doordat diverse info is af te lezen. Over de nieuwe functionaliteiten mag u de komende tijd meer nieuws van ons verwachten .

 

Verder voldoen de hele HR-serie en de WWH-serie al aan de strengere ErP eisen die in 2021 van kracht worden. De HR heaters staan overigens nog steeds op de EIA-lijst dus een investering om oude, inefficiente heaters door nieuwe HR-heaters te vervangen wordt door de overheid fiscaal gefacilitieerd en is daardoor financieel aantrekkelijk. Tevens zijn de WWH-serie en de WCU-serie verkrijgbaar met energiezuinige EC-motoren.

 

Ook de Agri-series DXC, DXE en DXA zijn uitgerust met nieuwe besturing. Deze is stabieler en nog betrouwbaarder dan de huidige aansturingsprint en op termijn zijn 0-10 V. regelingen en bijv. modbus aansturing direct op de print mogelijk.

 

Een ander tipje van de sluier welke we vast willen oplichten is dat we werken aan een speciale range WWH voor lage temperaturen. Planning is dat deze komende herfst al voor de markt beschikbaar komt. Wij houden u op de hoogte!