Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Nieuwe innovatieve HR-serie op VSK!

De grote beursnoviteit die Winterwarm op de VSK zal presenteren, is haar nieuwe HR-serie!
De technologie waarmee  onze zeer succesvolle XR luchtverwarmer is uitgerust, is verder ontwikkeld. Nu is het zover dat er een serie luchtverwarmers staat met een hoog rendement, flexibele toepassingmogelijkheden,  een efficiënte regeling,  èn tegen een gunstige prijs (tevens op EIA-lijst).  De serie zal na de zomer beschikbaar zijn in diverse capaciteiten van 20 kW, 30 kW, 40 kW en 60 kW. Uiteindelijk zal de serie uitgebouwd worden tot toestellen met 120 kW vermogen!

 

Unieke luchtverwarmer
Het gepatenteerde ontwerp van de warmtewisselaar en de modulerende branderregeling  maken het mogelijk dat er maar 1 warmtewisselaar in het toestel zit. De Winterwarm HR blijft daardoor zeer compact. Veel aandacht is besteedt aan het design en de kleurstelling zodat ook in commerciële ruimtes als een winkel of een kantine deze luchtverwarmer niet misstaat.  Kantelen van het toestel blijft mogelijk. Ten opzichte van de zuinige XR kan nog eens 15% extra energiebesparing worden gerealiseerd.

 

Efficiënte verwarmingsmethode

Winterwarm introduceert hiermee een verwarmingstoestel welke prima past in de trend van verduurzaming  van de industrie. Onderzoek van de Gasunie heeft bewezen dat direct gestookte luchtverwarming nog altijd de meest efficiënte verwarmingsmethode is voor een bedrijfshal. Immers, de energie wordt alleen verbruikt op het moment dat er echt warmtevraag is, en deze komt ook meteen op de juiste plek (geen systeemverliezen).

 

Bezoek ons op de VSK: Winterwarm Heating Solutions - Hal 7, standnr. D024 en download hier uw gratis toegangsbewijs.