Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Succesvolle EuroTier beurs

De EuroTier beurs in Hannover is voor Winterwarm zeer positief verlopen. Het is een zeer internationale beurs. Bezoekers kwamen niet alleen uit Europa maar ook uit diverse Aziatische en Afrikaanse landen. Vooral China was goed vertegenwoordigd; een land dat sterk groeit op landbouw gebied en waar veel gebeurt om hun grote bevolking te kunnen voeden. Voor Winterwarm was  opvallend het aantal mensen uit Egypte dat belangstelling toonde voor onze verwarmingsoplossingen voor in de vleeskuikenstal.

 

Met de DXC en de DXE in het programma biedt Winterwarm zowel voor binnen- als voor buitenopstelling een gasgestookte heater met gesloten verbrandingssyteem. Deze keuze biedt geen enkele andere leverancier. We zien daar vooral vanuit de UK en Ierland veel interesse voor.

 

Tevens presenteerde onze nieuwe partner Munters/Reventa ook een DXC en een DXA op hun stand, dus dubbele exposure voor onze heaters. Adriaan Knopper, onze export manager  hield maandag voor-beurs een presentatie over de DXC zodat de verkopers precies wisten wat ze moesten vertellen over de DXC aan hun standbezoekers. Bovendien bood de beurs een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met de diverse mensen bij Munters en Reventa. 

 

 

DXC op de Munters/Reventa stand