Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

VIV in Nederland


DXC op het Vitaliteitsplein

Eindelijk was de Jaarbeurs Utrecht van 20 t/m 22 juni weer eens het podium voor de internationale beurs VIV Europe, "from Food to Feed",  's werelds grootste beurs voor de intensieve veehouderij.

 

Als het zo dicht bij huis is, dan is Winterwarm uiteraard ook van de partij. In hal 9 namen we deel aan het Vitaliteitsplein waar een aantal Nederlandse fabrikanten met innoverende productconcepten voor de pluimveehouderij apart werden gepresenteerd om meer mensen naar hun stand te trekken.

 

In het algmeen ziet men in veel landen dat er een tendens is naar het toepassen van gesloten verwarmingstoestellen; steeds vaker is het ook wettelijk voorgeschreven. Er was dan ook veel belangstelling voor de Winterwarm DXC toestellen en DXE toestellen; beiden gasgestookte verwarmingstoestellen waarbij de verbrandingsgassen naar buiten worden getransporteerd. De DXC voor binnenopstelling en de DXE voor buitenopstelling. Het is nogal land-afhankelijk waar de voorkeur aan gegeven wordt. 

 

Winterwarm heeft ondertussen ruime ervaring opgedaan met deze toestellen en projecten uitgeleverd in de hele wereld, tot Nieuw-Zeeland aan toe. We hopen dat deze beurs zal resulteren in een nog wijder verbreidt dealernetwerk. Ook onze partner Reventa/Munters had een een DXC toestel op de stand in hun eigen huiskleuren staan.