Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Winterwarm + WinLed op Installatie- en Elektrovakbeurs Hardenberg

Dinsdag, 10 september is de vakbeurs "Installateur van de Toekomst" in Hardenberg van start gegaan. Gezien het feit dat de traditionele E- en W- tak in de installatiewereld steeds meer in elkaar overlopen en installatiebedrijven zich steeds vaker met beide disciplines bezig houden, heeft de organisatie Easyfairs 2 jaar geleden besloten om één beurs voor beide doelgroepen te organiseren. 

 

Voor Winterwarm en WinLed reden om dit jaar met een gecombineerde stand met zowel verwarmingsproducten als led verlichting deel te nemen. We pakken meteen uit met een grote stand waar al onze producten goed tot hun recht komen. Uiteraard verlicht met onze eigen Skyline lijnverlichting in een mooie opstelling waarbij we alle features kunnen laten zien: hoge lichtopbrengst, dimmogelijkheden, aansturing via app, geanodiseerd profiel of niet-geanodiseerd profiel, etc. Ook  presenteren we Highbay, Outdoor en Office armaturen.
 

Wat verwarming betreft ligt de focus (uiteraard) op de duurzame verwarming. De Winterwarm HR neemt een prominente plaats in daar dit toestel voor dit moment voor de industrie de meest efficiente en financieel interessante manier is om hallen mee te verwarmen. Dit geldt zeker wanneer in bestaande bouw een oude luchtverwarmingsinstallatie  vervangen moet worden. Met HR luchtverwarmers is het mogelijk om het energieverbruik wel tot 30% te reduceren zonder een enorme financiele investering te moeten doen voor een duur gasloos systeem. Alle types voldoen al aan de normen zoals die per 1/1/2021 van kracht worden en kunnen desgewenst van een EC-motor worden voorzien om 25% reductie van het stroomvebruik te realiseren.

 

Tevens presenteren we de WWH-serie, de serie indirect gestookte luchtverwarmers, die tegenwoordig al veel worden toepast als lage-temperatuur verwarming in combinatie met een warmtenet of warmtepomp. Ook de hele WWH-serie kan desgewenst van een EC-ventilator worden voorzien om het electriciteitsverbruik te te verlagen.

 

Bezoek ons in Hal 5, standno. 515. Klik hier voor gratis kaarten.