Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Topkwaliteit verwarming en verlichting op VSK 2018


Klik op afbeelding voor gratis toegangskaarten.

Van  6 t/m 9 februari 2018 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de volgende editie van de VSK gehouden en Winterwarm is uiteraard van de partij.


Op de stand van Winterwarm Heating Solutions kan de installateur dit jaar twee vliegen in één klap slaan. Onder de naam WinLed Lighting Solutions brengt Winterwarm sinds 2 jaar ook een eigen programma ledverlichting voor de industrie op de markt. Lijnverlichtingsarmaturen, highbays, systeemplafond panelen en terreinverlichtings-armaturen  welke grotendeels in eigen huis ontwikkeld zijn en voorzien van  kwaliteitscomponenten van nederlandse makelij. De VSK biedt een mooie gelegenheid om dit bij installerend Nederland onder de aandacht te brengen.


Unieke combinatie
De installateur die een hal van Winterwarm luchtverwarmers wil voorzien, kan nu eenvoudig ledverlichting in zijn offerte meenemen. De VSK is een uitstekend gelegenheid om uw licht eens op te steken over deze unieke combi-activiteit. Winterwarm presenteert op haar stand in hal 7 (D085) zowel haar direct gestookte luchtverwarmers en toebehoren als het gehele ledverlichtingsprogramma.


Energie besparen op twee fronten
Qua verwarming is de Winterwarm HR serie het neusje van de zalm: hoog rendement, laag gasverbruik en hoog comfort;  de HR- serie voldoet zelfs al aan de ECO Design (ErP) richtlijnen van 2021! In combinatie met WinLed verlichting kan een installateur de klant zo een energetisch optimale verwarmings- en verlichtingsoplossing  aanbieden. De hele investering valt bovendien onder de EIA-regeling.Voor meer info over WinLed ga naar www.winled.nl.

 

Bezoek ons in Hal 7 - standnr. D085; de koffie staat klaar!

 

Klik hier voor gratis toegangskaarten.