Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Winterwarm Polen viert 20-jarig jubileum op Ferma

Deze maand is het 20 jaar geleden dat Winterwarm BV  een aandeel nam in het bedrijf van haar toenmalige distributeur in Polen, Fiesta Sp.z o.o. De poolse industriele markt was booming rondom de eeuwwisseling en er werd volop gebouwd. Dus ook volop kansen voor de industriele verwarmingstoestellen van Winterwarm. Al snel werd de naam van het bedrijf gewijzigd naar Winterwarm Polska om voordeel te hebben van de naamsbekendheid  van Winterwarm.

Dit mooie jubileum werd gevierd tijdens de jaarlijkse agrarische beurs Ferma in Lodz. Toen Winterwarm in Nederland in de agrarische markt stapte en luchtverwarmers voor pluimveestallen ging maken, was Polen een logische keuze om ook dáá de agrarische markt in te stappen. In Polen bevindt zich namelijk de grootste markt voor pluimveevlees van Europa. De laatste jaren is Winterwarm Polska erg succesvol in die markt. 

 

Voor de feestavond waren de belangrijkste distributeurs van Winterwarm Polska uitgenodigd en ook onze Poolse collega's waren uiteraard vertegenwoordigd. Adriaan Knopper, Export manager van Winterwarm Nederland, sprak de aanwezigen toe. Hij bedankte de dealers voor hun bijdrage aan het succes van Winterwarm Polska en de Winterwarm medewerkers voor hun inzet in al die jaren. Hij bood namens het moederbedrijf een mooie sculptuur aan in Mondriaan-kleuren (Winterswijk is de vestigingsplaats van Mondriaan) aan directeur Maciej Drobnik. Het feit dat de kunstenaar die de sculptuur heeft gemaakt, ook bij Winterwarm werkt, maakte het een extra bijzonder cadeau waar de Poolse collega's erg blij mee waren. Ook de aanwezige klanten waren heel enthousiast over het mooie kunstwerk. Het werd nog een erg gezellige avond tot in de late uurtjes.