• 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Garantie

Winterwarm verleent 2 jaar garantie op al haar luchtverwarmers, accessoires en onderdelen mits geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf of anderzins gekwalificeerd persoon, en conform de aanwijzingen in de installatie- en gebruikershandleiding. De garantieregeling is niet van toepassing op arbeidskosten en voorrijkosten.

Voor de warmtewisselaar van de XR- en HR -series geldt een garantietermijn van 10 jaar.  Klik hier voor de exacte garantieprocedure.

Verder zijn op alle leveringen van Winterwarm de Orgalime SI-2012 Leveringsvoorwaarden (General Conditions for the Supply and Installation of Mechanical, Electrical and Electronic Products) van toepassing.

Lees hier de volledige voorwaarden. We stellen u graag per post een papieren exemplaar ter beschikking.