Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Specialist in het verwarmen van bedrijfsruimtes

De hiervoor genoemde voorbeelden zijn veel voorkomende situaties waar onze standaard luchtverwarmers worden toegepast. Winterwarm biedt echter een veel breder scala aan speciale uitvoeringen van haar toestellen voor  meer bijzondere omstandigheden. 

 

Bijzondere uitvoeringen:

 TRA- serie: Voor het binnenbrengen van verwarmde verse buitenlucht indien er veel afzuiging plaatsvindt (bijv. bij aanwezigheid van spuitinstallaties of lasinstallaties; tbv wasstraten, enz.).
 
 TRC - serie: Toestel met drukopbouw. Voor het binnenbrengen van verwarmde verse buitenlucht indien er veel afzuiging plaatsvindt (bijv. spuitinstallaties, lasinstallaties). Tevens geschikt voor plaatsing achter een kanaal indien men de lucht via verschillende uitblaasopeningen in de ruimte wil verspreiden.
 
 TRR- serie: Toestel geschikt voor plaatsing op het dak. Indien het toestel binnen slecht bereikbaar zou zijn voor onderhoud of er is geen mogelijkheid voor ophanging  ivm aanwezigheid kraanbaan.  Kan ook gebruikt worden voor luchtverversing en kanaalaansluiting.
 
 TRD-serie: Duct-toestel, d.w.z. verwarmingsunit zonder ventilatoren. Geschikt om in een kanaal te plaatsen waarbij de ventilatoren door derden worden voorzien (indien veel luchtopbrengst wordt gevraagd).

 

Bijzondere omstandigheid of niet, Winterwarm streeft er altijd naar een verwarmingsinstallatie te realiseren met een zo goed mogelijke warmteverdeling en een zo laag mogelijk energieverbruik.  Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies toegesneden op uw situatie!