Zoeken
  • 80 jaar ervaring
  • ISO 9001-2015 gecertificeerd
  • Innovatief
  • Snelle levering via groothandel
  • Eigen advisering

Winterwarm Heating Solutions
Industrieweg 8
7102 DZ Winterswijk

Postbus 36
7100 AA Winterswijk

T: +31 (0)543 546300 
F: +31 (0)543 546310
E: info@winterwarm.nl
comm. reg. 59198516

Verkoopadressen

Winterwarm werkt in Nederland samen met een aantal geselecteerde groothandelaren welke aan de installateur leveren. Zij verkopen exclusief onze industriele luchtverwarmers met accessoires. Voor het bestellen van service-onderdelen kan men bij de groothandel terecht, maar zowel installateur als eindgebruiker mogen die ook rechtstreeks bij Winterwarm bestellen via onze webshop. Daar vind u tevens de prijzen van onze heaters en de accessoires, maar deze zijn niet bestelbaar. Voor brutoprijzen kunt u ook in onze catalogus kijken, of wend u zich tot de groothandel.

 

Bent u eigenaar van een pand, en bent u op zoek naar een installateur die u een goed advies kan geven voor een installatie met Winterwarm heaters, en vervolgens ook het onderhoud uit kan voeren, dan verwijzen wij u naar onze Stipinstallateurs. Met deze installatiebedrijven werken wij nauw samen, en zij hebben veel ervaring met onze heaters.

 

Geïnteresseerd in het leasen van een luchtverwarmer? Ook dat kan. GasNed biedt hiervoor verschillende opties aan. 

 

Voor de Agri-heaters werken wij samen met een aantal dealers/installateurs die gespecialiseerd zijn in de Agri-markt. Zowel installateur als pluimveehouder kunnen onderdelen voor reeds geïnstalleerde heaters rechtstreeks via onze webshop bij ons bestellen. Dit geldt óók voor de Priva-heaters die voorheen door Priva geleverd zijn.