13-02-2024

Dit was de VSK 2024


Van 6 tot en met 9 februari 2024 vond de VSK beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor Winterwarm en WinLed was dit de gelegenheid om onze nieuwste duurzame innovaties te presenteren.

De beurs bood ons een plek om onze producten aan te kondigen, waaronder de prijswinnende Qwikshift Hybrid Heater en de Winterwarm JET.  De Qwikshift Hybrid Heater is dé oplossing voor het duurzaam verwarmen van industriële en commerciële ruimtes. Onze Qwikshift Hybrid Heater is door de Technische Unie dan ook bekroond als meest innoverende product van 2023 en heeft daarmee de TU-innovatieprijs gewonnen. De Winterwarm JET is ontwikkeld om warmte van grote hoge hallen (5-15m) naar beneden te transporteren en daar te houden. Daarnaast kan de JET worden aangesloten op iedere warmtepomp, CV-ketel of warmtenet. 

Zusterbedrijf WinLed liet haar expertise zien op het gebied van duurzame verlichtingsoplossingen, met de focus op renovatieprojecten. Op de beurs presenteerden we onze LED-bandrasterarmaturen, die op maat gemaakt zijn om naadloos te passen in elk systeemplafond waar voorheen TL-panelen werden gebruikt. Deze armaturen zijn speciaal ontworpen om te zorgen dat de overstap naar LED-panelen moeiteloos verloopt, en zo een perfecte verlichtingsoplossing bieden voor diverse ruimtes. De Retrofit is ontwikkeld om op een eenvoudige manier TL-armaturen te vervangen met LED-armaturen zonder de rail te vervangen. 

De VSK-beurs was een perfecte gelegenheid voor Winterwarm en WinLed om in contact te komen met professionals uit de industrie en om waardevolle gesprekken te voeren. Wat ons vooral opviel en motiveerde, was het enthousiasme en de interesse in onze Qwikshift Hybrid Heater, de Winterwarm JET en de retrofit- en bandrasterarmaturen van WinLed.
We kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten om hoogwaardige, duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en de wereld om ons heen. Wij kijken terug op een succesvolle deelname aan de VSK-beurs en zijn enorm dankbaar aan iedereen die onze stand heeft bezocht!