08-12-2023

Jubileumtrip naar Maastricht

Wat in het vat zit dat verzuurt niet! Dat gold ook voor de viering van ons 85-jarig jubileum op 8 maart 2021 met een leuke trip naar Maastricht. Op vrijdag, 1 december togen we met drie bussen Winterwarmers & WinLedders naar het verre zuiden voor een gezellig weekend met collega's en partners.
Maastricht bevond zich al in kerstsfeer met de grote kerstmarkt, ijsbaan en een groot reuzenrad. Super- gezellig!
Nog gezelliger werd het 's avonds tijdens het diner en aansluitende feestavond bij Kasteel Vaeshartelt. Er werd bijgekletst, een biertje of wijntje gedronken en gedanst.

's Ochtends was het "fris en monter" weer op en werden we uitgedaagd om Maastricht te leren kennen d.m.v. een interactief GPS-spel met onderling wedstrijd element. Team 7 won met overmacht (fanatiekelingen 😄).
Een boottocht over de Maas mocht uiteraard niet ontbreken. Dus vertrokken we 's middags (incl. heerlijke lunch!) naar de mergelgrotten van Kanne. Heel interessant om te zien hoe de mergel daar gewonnen werd en wat nu het resultaat is:
een enorm gangenstels wat weer voor andere doeleinden wordt gebruikt zoals champions kweken en bier brouwen.
Zaterdagavond was er een smakelijke afsluiting bij Steakhouse Vivaldi en toen was het al weer voorbij! Met de zondag nog om bij te komen.
Reisbureau Becker & Egbers, hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
En gelukkig hebben we de foto's nog....