29-07-2021

NIEUWBOUW: Grondoverdracht getekend!

Op vrijdag 23 juli 2021 was het zo ver, de grondoverdracht voor het nieuwe bedrijfspand van Winterwarm en WinLed werd door Wethouder Inge Klein Gunnewiek en directeur Bart Looman officieel getekend.

Met een blik op duurzaam zal aan de Wooldseweg in Winterswijk een nieuwbouw pand van 12.000m2  gerealiseerd worden welke een compleet groene uitstraling zal krijgen en ingericht is op de toekomst. Door de sterke groei van de afgelopen paar jaar zitten Winterwarm en WinLed momenteel verdeeld over vier locaties; met de nieuwbouw komen Winterwarm en WinLed bij elkaar onder één dak wat de samenwerking en het overdragen van kennis zal optimaliseren.

Zo wordt hard gewerkt om het pand te voorzien van een Breeam-certificaat, wat betekent dat we ons richten op een duurzame bouw welke een zo laag mogelijke milieu-impact heeft, zowel tijdens de bouw als erna wanneer het gebouw in gebruik is. Het complete terrein omvat 18.000 m2 met nog ruimte voor uitbreiding. Het zal ingericht worden met veel groen en een grote vijver zodat het zo goed mogelijk in de natuurlijke omgeving past. Begin september start de bouw en de doelstelling is dat er zomer volgend jaar verhuisd gaat worden.

Volg het komende jaar onze socials en deze website voor nieuwsupdates over de nieuwbouw.