01-07-2023

Nieuwe prijs- en productcatalogus gepubliceerd

 

 

Vanaf 1 juli 2023 is de nieuwe prijs- en productcatalogus van kracht geworden. De laatste technische wijzigingen en verbeteringen in ons luchtverwarmersprogramma zijn meegenomen alsmede uitbreidingen in het WinLed-programma. Kijk eens naar de vele Retrofit-mogelijkheden die Winled te bieden heeft, voor het uitwisselen van TL-armaturen van merken als Philips, Pil, Norton, Zumtobel, etc. Tegen een relatief lage investering snel en effectief verduurzamen. Met beter licht op de koop toe! En wist u dat WinLed ook een eigen Montageteam heeft dat u hiermee kan helpen? Lees er meer over op pagina 5 van het WinLed gedeelte.

Verwarmingsinstallatie verduurzamen?

Bij de verwarmingsoplossingen van Winterwarm ligt de focus uiteraard op duurzaamheid. Afgelopen voorjaar hebben we twee modellen hybride heaters op de markt gebracht: de Qwikshift QSE en de Qwikshift QSG.  De Qwikshift bestaat uit 3 componenten: een warmtepomp met een binnenunit voorzien van een booster en een Smart Controller die de werking van beide onderdelen optimaliseert. Hierbij is de QSE full electric en heel geschikt voor nieuwbouw (industrieel, logistiek en retail). De QSG heeft een booster op gas en is heel geschikt ter vervanging van conventionele gasgestookte luchtverwarmers.

Wie een duurzame verwarmingsoplossing zoekt is bij Winterwarm zeker aan het goede adres. Voor wie een wat eenvoudigere verduurzamingstap wil maken kan ook kijken naar de EH elektrische luchtverwarmers, de WWH-LT watergevoede luchtverwarmers voor lage temperaturen en de HR-EC gasgestookte luchtverwarmer met hoog rendement.