19-10-2023

Stem op de Qwikshift tijdens de TU-boot!

Tot en met 22 november vaart de Technische Unie boot weer door Nederland! En Winterwarm en WinLed zijn van de partij tijdens deze jaarlijks rondvarende beurs.
Winterwarm presenteert uiteraard haar nieuwe Qwikshift hybride luchtverwarmer terwijl voor Winled ruimte is gemaakt om de Retrofit lijnverlichtingsoplossingen te tonen.
Met deze verwarmings- en verlichtingsoplossingen onder één dak, bieden wij de ultieme mogelijkheid om in één keer je bedrijf te verduurzamen als het om de verwarming en de verlichting gaat. Wij helpen je graag met een integraal advies.

Stem op Winterwarm met de Qwikshift Hybrid Heater voor de TU-innovatieprijs 2023

We zijn er heel trots op dat Winterwarm genomineerd is voor de TU-innovatieprijs met onze Qwikshift Hybrid Heater.
De Qwikshift Hybrid Heater is de oplossing voor duurzame bedrijfsverwarming, uniek dankzij de combinatie van een warmtepomp en booster, wat tot 60% energiebesparing op verwarming oplevert en een CO2-reductie tot wel 70%! 
Met de nominatie voor de TU-innovatieprijs onderkent de Technische Unie dat het Qwikshift concept een belangrijke bijdrage kan leveren tot verduurzaming van de industrieterreinen in Nederland. Ter ondersteuning van de nominatie heeft Technische Unie een hele mooie video gemaakt die direct duidelijk maakt waar  het om draait bij de Qwikshift.
Help Winterwarm om dit duurzame concept verder uit te rollen en steun ons met jouw stem voor de TU-innovatieprijs en klik hier.