20-11-2023

Winterwarm werkt aan een duurzame toekomst

De Qwikshift Hybrid Heater is dé nieuwste oplossing voor het duurzaam verwarmen van bedrijfshallen, winkels en magazijnen. Door een warmtepomp te combineren met onze innovatieve booster-technologie is de ruimte snel op de juiste temperatuur.

Duurzaam verwarmen en koelen

Door de slimme regeling verwarm of koel je je bedrijfsruimte zo voordelig mogelijk en bespaar je op de energiekosten. Met de subsidie is je investering nog sneller terugverdiend.

  • 40% tot 60% besparing op energieverbruik
  • Tot 70% lagere CO2-uitstoot
  • Binnen 3 tot 5 jaar terugverdiend
  • 2 componenten: warmtepomp & booster

Heb je een energiebesparingsplicht? Winterwarm helpt je met de EML!

De Qwikshift Hybrid Heater is verkrijgbaar in twee varianten, zodat deze altijd past bij de huidige energievoorziening. Onze warmtepomp en innovatieve booster-technologie is te vinden in de Erkende Maatregelenlijsten energiebesparing (EML). Daarmee helpt Winterwarm je om aan de Energiebesparingsplicht te voldoen. Wil je hier meer over weten of heb je hulp nodig bij dit complexe onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op


Bezoek Winterwarm tijdens VSK 2024

Van 6 t/m 9 februari 2024 staan wij op VSK: dé beurs voor de totale installatiebranche. Hier zijn de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van installatie te vinden. De perfecte plek om de Qwikshift Hybrid Heater te presenteren.

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase ooit. We staan voor de uitdaging om ons land duurzamer te maken en zo de ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De Qwikshift is een innovatieve heater die ondernemers en installateurs hierbij helpt.

De Qwikshift is ontworpen in twee varianten: All-Electric QSE en Gasfired QSG. Afhankelijk van de beschikbare energievoorziening kies je zelf de geschikte variant. Beide modellen én Smart Controller zijn tijdens VSK te bewonderen.

Bezoek onze stand in hal 12, stand A114 voor een capaciteitsberekening en vakkundig advies. Zien wij je daar?