Productiemedewerker Assemblage

Winterwarm Heating Solutions, producent van onder andere luchtverwarmers, is op zoek naar een nieuwe collega! Een nieuwe collega met twee rechterhanden die ons in de assemblage wil komen versterken met onze vele orders.

De functie van Assemblagemedewerker

Als Assemblagemedewerker bij Winterwarm ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van onze luchtverwarmers voor zowel de industriële, als de agrarische markt.

Onze productie is opgesplitst in verschillende assemblagelijnen. Elke assemblagelijn kent verschillende werkstations. Op ieder werkstation worden andere handelingen uitgevoerd, waardoor het assemblagewerk erg gevarieerd is. De losse onderdelen die worden gemonteerd vormen uiteindelijk een compleet eindproduct. Uiteraard is het jullie gezamenlijke doel om iedere nieuwe werkdag weer kwalitatief goed werk af te leveren in combinatie met de gewenste hoeveelheid.

Het leuke is dat je jouw afgeleverde werk straks kunt bewonderen bij bijvoorbeeld de Obelink in Winterswijk. Deze vrijetijdsmarkt is een zowaar “Winterwarm Museum”. In iedere nieuwe hal hangt weer een nieuwe generatie luchtverwarmers. Naast grote bedrijfshallen, verwarmen onze industriële heaters ook complete showrooms, sporthallen en magazijnen. Onze agrarische heaters verwarmen voornamelijk pluimveestallen en tuinkassen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te assembleren/monteren.
 • De juiste dosis motivatie! Dit vinden wij belangrijker dan ervaring, zolang je maar “handig met je handen bent”.
 • Je bent beschikbaar in dagdienst van maandag t/m vrijdag (parttime werken is ook mogelijk).
 • Kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn de kerncompetenties die de medewerkers van Winterwarm uitdragen. Uiteraard verwachten wij dat ook van jou.
 • De laatste, maar zeker niet de minste: Je bent een echte aanpakker!

Kun je achter bovenstaande punten een vinkje zetten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke werkplek met een compleet nieuw, duurzaam bedrijfspand in Winterswijk.
 • 25 vakantiedagen en daarnaast 13 ATV dagen op basis van de CAO Metalektro.
 • Een bovengemiddeld salaris van € 14,04 per uur, met doorgroeimogelijkheden.
 • Een langdurige samenwerking! Indiensttreding als uitzendkracht (waarbij de administratieve afhandeling en salarisuitbetaling door hen wordt geregeld) met de intentie om je over te nemen op contract bij Winterwarm.
 • Een aantrekkelijke winstdelingsregeling, óók voor uitzendkrachten.
 • Werken bij een succesvolle, internationale organisatie met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging.

Winterwarm & WinLed

Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 86 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. In Nederland is Winterwarm zelfs marktleider. Ons motto: blijven innoveren om duurzame verwarmingsoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, waarbij we een actieve bijdrage leveren in de energietransitie. Hierdoor kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markten behouden.

Onder de naam WinLed Lighting Solutions verkopen wij sinds 2015 LED verlichting voor industriële omgevingen. Ook in deze markt ambiëren wij een leidende positie te veroveren. Wil jij hier je steentje aan bijdragen? We zijn ook op zoek naar een productiemedewerker die het WinLed-team komt ondersteunen in het assembleren van verlichtingsarmaturen.

Winterwarm, de kracht van SAMENWERKEN! Wil jij ons team komen versterken? 

Stuur dan je sollicitatie met cv en korte motivatie naar onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar 0543-546300 en vragen naar Anouk Woordes.


P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.