Productiemedewerker Assemblage

De zomer is in aantocht, de dagen worden langer én warmer. Toch is Winterwarm Heating Solutions, producent van onder andere luchtverwarmers, op zoek naar nieuwe collega’s! Nieuwe collega’s met twee rechterhanden die ons in de assemblage willen helpen voorraden te bouwen, zodat we straks in ons “hoogseizoen” niet met lege (rechter)handen staan als de dagen weer kouder worden en de orders weer de deur uit vliegen.

De functie van Assemblagemedewerker

Als Assemblagemedewerker bij Winterwarm Heating Solutions ben jij samen met zo’n vijventwintig andere enthousiaste collega’s verantwoordelijk voor het samenstellen van onze luchtverwarmers voor zowel de industriële, als de agrarische markt.

Onze productie is opgesplitst in verschillende assemblagelijnen. Elke assemblagelijn kent verschillende werkstations. Op ieder werkstation worden andere handelingen uitgevoerd, hierdoor is het assemblagewerk erg gevarieerd. De losse onderdelen die worden gemonteerd vormen uiteindelijk een compleet eindproduct. Uiteraard is het jullie gezamenlijke doel om iedere nieuwe werkdag weer kwalitatief goed werk af te leveren in combinatie met de gewenste hoeveelheid.

Het leuke is dat je jouw afgeleverde werk straks kunt bewonderen bij bijvoorbeeld de Obelink in Winterswijk. Deze vrijetijdsmarkt is een zowaar “Winterwarm Museum”. In iedere nieuwe hal hangt weer een nieuwe generatie luchtverwarmers. Naast grote bedrijfshallen, verwarmen onze industriële heaters ook complete showrooms, sporthallen en magazijnen. Onze agrarische heaters verwarmen voornamelijk pluimveestallen en tuinkassen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt technische affiniteit en vindt het leuk om te assembleren/monteren.
 • De juiste dosis motivatie! Dit vinden wij belangrijker dan ervaring, zolang je maar “handig met je handen bent”.
 • Je bent (bij voorkeur) fulltime beschikbaar in dagdienst van maandag t/m vrijdag.
 • Kwaliteitsbewustzijn, collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn de kerncompetenties die de medewerkers van Winterwarm uitdragen. Uiteraard verwachten wij dat ook van jou.
 • De laatste, maar zeker niet de minste: Je bent een echte aanpakker!

Kun je bij deze bovenstaande punten een vinkje zetten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke werkplek in de Achterhoek, bij een succesvolle en internationale organisatie
 • 25 vakantiedagen en daarnaast 13 ATV dagen op basis van de CAO Metalektro
 • Vervroegde weekenden! Zo start jou weekend in de maanden april t/m juli op de vrijdagen om 12.00 uur
 • Een aantrekkelijk en bovengemiddeld salaris
 • Een aantrekkelijke winstdelingsregeling
 • Werken bij een sociaal bedrijf met een collegiale, informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging

Ons bedrijf

Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 85 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. In Nederland is Winterwarm zelfs marktleider. Door voortdurend te innoveren kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markt behouden. Onder de naam WinLed maken en verkopen wij sinds 2015 ook LED-verlichtingsarmaturen.

Interesse in deze leuke, gevarieerde functie?

Stuur je sollicitatie met cv en korte motivatie naar onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar 0543-546300 en vragen naar Anouk Woordes (HR Adviseur) of Wouter Klumpers (Bedrijfsleider).


P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.