Industrieel

Acht all-electric Qwikshifts in combinatie met ongeveer 2600 zonnepanelen bij Sanovo

Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen installateur, groothandel en fabrikant om duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen te bieden. Als innovatief bedrijf heeft Sanovo de stap gezet om gasloos te worden, en Heva Klimaat & Installatie stelde de all-electric Qwikshift hybride luchtverwarmer van Winterwarm voor, perfect voor hun grote fabriekshal.

  • Sanovo Technology Netherlands
  • Aalten

Nieuwsgierig naar vooruitstrevende oplossingen voor verwarming? Ontdek een voorbeeld van succesvolle samenwerking tussen installateurs, groothandels en fabrikanten, gericht op duurzaamheid en efficiëntie. Sanovo, een toonaangevend bedrijf in innovatie, heeft de beslissing genomen om volledig gasloos te worden. In nauwe samenwerking met Heva Klimaat & Installatie heeft Sanovo gekozen voor Qwikshift hybride luchtverwarmer van Winterwarm. Deze all-electric verwarmingssystemen zijn perfect geschikt voor grote fabriekshallen, waarbij ze niet alleen zorgen voor een comfortabele werkomgeving, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. 
Met de Qwikshift kan Sanovo tot wel 60% energie besparen op verwarming, en dat komt neer op een vermindering van de CO2-uitstoot tot maar liefst 70%!

Producten gebruikt in dit project

De Qwikshift QSE is een all-electric hybride luchtverwarmer waarbij een warmtepomp is gecombineerd met een innovatieve booster en slimme regeling.
De Winterwarm HPX warmtepomp, voor gebruik in combinatie met de Qwikshift Hybrid Heater of de WWH-LT serie.

Wat is uw benodigde warmtecapaciteit?

Krijg snel en eenvoudig een indicatie met onze gratis Quick Scan

Warmtecapaciteit berekenen
Quickscan