Industrieel

Elektrische verwarming en energiezuinige ledverlichting binnen één project

Bij Schotte Kunststoffen B.V. kozen ze voor een mooie duurzame combinatie van onze verwarming en verlichting. Zo hangen er 8 elektrische luchtverwarmers en maar liefst 200m aan ledverlichting!

  • Schotte Kunststoffen B.V.
  • Ens

Met een focus op het creëren van een optimale werkomgeving voor de medewerkers, werden acht elektrische luchtverwarmers en LED lijnverlichting van Winterwarm geïnstalleerd.

De keuze voor Winterwarm werd ingegeven door de behoefte aan een efficiënte verwarmingsoplossing die niet alleen comfortabel was, maar ook kosteneffectief en milieuvriendelijk. De elektrische luchtverwarmers van Winterwarm voldoen aan al deze eisen, waardoor ze een ideale keuze waren voor het project bij Schotte Kunststoffen B.V.

De luchtverwarmers van Winterwarm dragen bij aan het creëren van een aangename werkomgeving, wat essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van de werknemers. Door nauw samen te werken met Wouda Installatietechniek werd een naadloze integratie van de verwarmingsoplossing gegarandeerd, waardoor het project succesvol kon worden afgerond.

Het partnerschap tussen Wouda, WinLed en Winterwarm illustreert hoe een installatiebedrijf, een verlichtingsfabrikant en een leverancier van verwarmingsoplossingen kunnen samenwerken om aan de complexe behoeften van klanten te voldoen. Deze samenwerking biedt niet alleen voordelen voor alle betrokken partijen, maar zorgt er ook voor dat toekomstige projecten met vertrouwen tegemoet kunnen worden gezien, met een focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid.

Producten gebruikt in dit project

EH

De Winterwarm EH is een elektrische luchtverwarmer om bedrijfshallen duurzaam te verwarmen.

Wat is uw benodigde warmtecapaciteit?

Krijg snel en eenvoudig een indicatie met onze gratis Quick Scan

Warmtecapaciteit berekenen
Quickscan