Stip Partner

De Winterwarm Stip Partner heeft een STIP voor.

Winterwarm heeft een aantal installatiebedrijven in Nederland het predikaat “Stip Partner” verleend. Deze selecte groep van installateurs heeft een jarenlange ervaring met de installatie en het onderhoud van Winterwarm en Universum luchtverwarmers. 

Of het nu gaat om een bedrijfshal, magazijn, winkel, garage of werkplaats, onze Stip Partners staan voor u klaar. De Stip Partner installateurs kunnen u voorzien van advies, aanschaf en plaatsing van onze luchtverwarmers. Ook voor het jaarlijkse onderhoud of het oplossen van een storing is een Stip Partner hét aangewezen adres om te benaderen.

Benieuwd of er een Stip Partner bij u in de buurt zit? 

Hoe word je Stip Partner?

Hoe word je nu Stip Partner en wat zijn de voordelen als installateur.
Als Stip Partner van Winterwarm heb je een STIP voor! Zo krijg je een financieel voordeel en bieden wij servicetrainingen aan. Daarnaast zullen wij je als Stip Partner benoemen in verschillende promotionele activiteiten van Winterwarm en je krijgt een uitnodiging op de beurzen waar wij als Winterwarm aanwezig zijn. Wij promoten je op onze website, waarbij we je aanbevelen als installateur voor onze producten. 

Enthousiast geworden of wil je meer informatie over de voordelen van het worden van een Stip Partner?
Neem gerust contact op met onze Accountmanager, dhr. Frank Kruis, f.kruis@winterwarm.nl