WinLed Lighting Solutions

WinLed is het zusterbedrijf van Winterwarm. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert LED Verlichting voor toepassing in bedrijfsmatige omgevingen, zoals kantoren, bedrijfshallen, winkels, magazijnen en buitenterreinen. Met de toevoeging van LED verlichting kunnen wij voor uw bedrijfshal één totaalpakket aanbieden voor zowel verwarming als verlichting.

Winterwarm en WinLed

Net zoals Winterwarm legt WinLed de focus op Kwaliteit, Service, Innovatie en Duurzaamheid.
Met de toevoeging van LED producten hebben wij de visie om Nederland te verduurzamen. 
Zo is WinLed ook een écht Nederlandse product met zoveel mogelijk componenten uit eigen land (de ledboards komen uit 's Heerenberg!). WinLed heeft een eigen R&D afdeling en de producten worden in eigen beheer geassembleerd. Zo hebben we de kwaliteit altijd in eigen hand.

   

Voordelen van het totaalpakket

Met de combinatie van WinLed LED verlichting (WinLed) en Winterwarm luchtverwarming  kunnen wij voor projecten eenvoudig een advies op maat opstellen voor. Met bijvoorbeeld elektrische luchtverwarming en de toepassing van LED lijnverlichtingsarmaturen bieden wij voor bedrijven een duurzame totaal oplossing voor verwarmen en verlichten!
Daarnaast biedt WinLed nog een extra montage-service. Door de lichtlijnen door ons eigen ervaren montageteam te laten monteren, creëren wij voor de installateurs meer tijd die ingezet kan worden voor werkzaamheden waar zij hun specifieke kennis voor nodig hebben.
Zowel WinLed als Winterwarm producten zijn verkrijgbaar bij de Technische Unie.

Case uitgelicht

Bij Sorba Projects in Winterswijk hebben wij een totaalpakket verwarming en verlichting mogen leveren.
Zo hebben wij XR luchtverwarmers opgehangen in combinatie met de Skyline led lijnverlichting
Sorba Project is specialist in gevelbouw, interieurbouw en afbouwprojecten in de infrastructuur.