Breidt het comfort uit door het verwarmen van uw luxe glampingtenten

Met het verwarmen van uw luxe glampingtenten kunt u het kampeerseizoen aanzienlijk verlengen. Een ideale oplossing om uw gasten te voorzien van meer comfort.

Lees meer

Gaat de voorkeur naar een elektrische luchtverwarmer?

Dan is de elektrische luchtverwarmer  EH 5 de beste oplossing voor het verwarmen van uw luxe glamping tenten en/of recreatieruimtes. Naast de lage investeringskosten, houdt u het energieverbruik zelf onder controle. De elektrische luchtverwarmer EH 5 zorgt voor een snelle opwarming en gelijkmatige temperatuurverdeling. Dit is naast een duurzame ook een veilige oplossing voor het verwarmen van uw glamping tenten.  

Voorkeur voor een watergevoede luchtverwarmer? 

Beschikken uw luxe glamping tenten al over een douche of vaatwasser doordat er gebruik wordt gemaakt van een CV-ketel? Dan is een watergevoede luchtverwarmer  WWH 110  luchtverwarmer snel geplaatst en zorgt  deze direct voor meer comfort voor uw gasten. De watergevoede luchtverwarmer WWH 110 is compact, zuinig, eenvoudig te plaatsen en zorgt snel voor de gewenste temperatuur! 

Toegepaste producten

EH 5

De Winterwarm elektrische luchtverwarmers kunnen prima bijdragen aan de verwarming van een bedrijfspand of camping. Voordelen: snelle opwarming van de ruimte en een gelijkmatige temperatuurverdeling wat tot minder energieverbruik leidt.

Meer informatie

WWH 110

De Winterwarm WWH-serie zijn indirect gestookte luchtverwarmers welke in combinatie met iedere CV-ketel een ruimte comfortabel verwarmen kunnen.

Meer informatie