Tuinkassen verwarmen door middel van luchtverwarmers

Luchtverwarmers zorgen in tuinkassen niet alleen voor de broodnodige warmte , maar ook voor CO2 in de lucht wat de gewassen weer opnemen.

Lees meer

Tuinkassen benutten CO2

In tuinkassen wordt met name de gasgestookte DXA heater toegepast al zie je ook wel eens een kas met DXC heaters. De DXA levert niet alleen de warmte die de kas op de juiste temperatuur moet houden, maar ook wordt de CO2 en het vocht dat in de verbrandingsgassen zit benut. Veel gewassen gedijen immers goed in een CO2-rijke omgeving. Met de installatie van DXA heaters kan de tuinder een betaalbaar en effectief verwarmingssysteem realiseren.

DXC heaters kunnen in een kas ook prima voor een stabiele verwarming zorgdragen. De verbrandingsgassen met de CO2 wordt echter afgevoerd dus deze toestellen zijn niet geschikt voor gewassen die een CO2-rijke omgeving nodig hebben.

Toegepaste producten

Luchtverwarmers

De luchtverwarmers van Winterwarm kunnen in vrijwel iedere bedrijfsmatige ruimte worden geplaatst en zijn effectief, comfortabel en energiezuinig.

Meer informatie

Betrouwbaar advies door ons team

Winterwarm is graag bereidt u te adviseren bij de berekening van het benodigde vermogen in een hal of een stal, en u behulpzaam te zijn bij het selecteren van de juiste luchtverwarmers en de benodigde accessoires. Ook kunnen wij op basis van deze gegevens een offerte met bruto-prijzen samenstellen waarmee u eenvoudig bij uw groothandel of dealer een nettoprijs kunt opvragen.


Andere industriële toepassingen