Verwarming in de recreatieve ruimtes

Verwarm uw kidsclub, sanitairgebouwen, campingwinkel en andere recreatieruimtes snel en efficiënt met een luchtverwarmer!

Lees meer

Elektrisch verwarmen op uw camping met de EH 5

Met de elektrische luchtverwarmer EH 5 verwarmt u snel en eenvoudig diverse ruimtes op de camping. Door de gelijkmatige temperatuurverdeling is dit naast een veilige ook een duurzame verwarmingsoplossing. Hierbij zijn comfort, gemak en veiligheid de grootste pluspunten!  Bijvoorbeeld in de kidsclub die slechts enkele uurtjes per dag gebruikt wordt.

Verwarmen met een CV-ketel

Toch al een cv-ketel in gebruik? Dan ligt de keus voor een WWH 110 voor de hand. Er zijn geen ruimtevretende radiatoren benodigd en de warme lucht verspreidt zich snel.
Ook ideaal als bijverwarming op koude zomerdagen wanneer de vloerverwarming is uitgeschakeld. Met de WWH 110 warmt u snel de ruimte op in de koude ochtend- en avonduren, bijv. in de sanitairgebouwen waar toch al warm water voorhanden is, of in de campingwinkel.

Toegepaste producten

EH 5

De Winterwarm elektrische luchtverwarmers kunnen prima bijdragen aan de verwarming van een bedrijfspand of camping. Voordelen: snelle opwarming van de ruimte en een gelijkmatige temperatuurverdeling wat tot minder energieverbruik leidt.

Meer informatie

WWH 110

De Winterwarm WWH-serie zijn indirect gestookte luchtverwarmers welke in combinatie met iedere CV-ketel een ruimte comfortabel verwarmen kunnen.

Meer informatie