Meewerkend Teamleider Plaatwerkerij

Hé jij! Bij Winterwarm hebben we wegens interne verschuivingen de fulltime functie van Meewerkend Teamleider op de afdeling Plaatwerkerij beschikbaar. In deze rol bevind jij je vooraan in het productieproces. Hier worden dé eerste stappen gezet die leiden tot het produceren van complete verwarmingstoestellen en verlichtingsarmaturen. Wil jij je steentje bijdragen, lees dan gauw verder.

Functie & werkzaamheden

Als Meewerkend Teamleider Plaatwerkerij sta je samen met je collega’s tussen een machinepark bestaande uit een lasersnijmachine, een ponsnibbelmachine en vijf computergestuurde CNC kantbanken. Jij geeft leiding en sturing aan het team, bestaande uit zes ervaren medewerkers bij de kantbanken en de ponsnibbelmachine. Daarnaast werk jij zelf ook mee met de diverse plaatbewerkingen. Jij ziet het als een mooie uitdaging om het gehele machinepark te leren kennen en besturen. Hierbij draai je ook mee met de storingsdienst voor de lasersnijmachine, eens per vier weken.

Als Meewerkend Teamleider ben je verantwoordelijk voor:

 • De bepaling van de dagelijkse planning.
 • Het realiseren van een zo optimaal mogelijke uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.
 • De werkplekbezetting, rekening houdende met afwezigheid door verlof en verzuim en de opvolging daarvan.
 • De volgorde waarop de productiemachines bepaalde orders draaien.

Bij de uitvoer van bovenstaande werkzaamheden werk je conform het kanban systeem en overleg je veelal met het Bedrijfsbureau. Je rapporteert aan de Productieleider.

Onder jouw leiding worden de producten kwalitatief goed bewerkt en worden er waar nodig verbeteringen doorgevoerd. Wordt een product afgekeurd, dan stuur jij hierop aan zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Resultaten worden geboekt doordat jij de individuele medewerkers op de vloer coacht op kennis en kunde. Aan jou de taak om zorg te dragen voor een goede afstemming en onderlinge betrokkenheid. Door jouw gedrevenheid & goede communicatieve vaardigheden in te zetten in combinatie met jouw werkervaring met verschillende computergestuurde productiemachines ben jij in staat om de efficiency op de afdeling te waarborgen. 

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
 • Leidinggevende ervaring is een pré.
 • Bij voorkeur ervaring met het bedienen van een Lasersnijmachine, een Ponsnibbelmachine en/of CNC kantbanken.
 • Het kunnen toepassen van lean-manufacturing- en kanban principes.
 • Technisch tekening kunnen lezen.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Ervaring met heftruck & stapelaar rijden, en bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat (of bereid deze te behalen).

 Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste collega die veel affiniteit heeft met techniek. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en durft verantwoordelijkheid te nemen. Als Meewerkend Teamleider Plaatwerkerij sta jij stevig in je schoenen en wil jij kansen op het gebied van nieuwe technologieën aangaan.  

Wat bieden wij jou als lid van de Winterwarm familie?

 • Een verantwoordelijke rol in een organisatie waar jij er écht toe doet.
 • Een spiksplinternieuwe werklocatie aan de Olden Goorweg 1 te Winterswijk,
  waar we vanaf augustus 2022 allemaal werkzaam zijn.
 • Een maandsalaris tussen de € 3.010,- en € 3.655,- op basis van kennis en kunde, met aanvullend een aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • Maar liefst 27 vakantie- en 13 ATV dagen (op fulltime basis).
 • Een jaarcontract om mee te beginnen. Deze zal bij goed functioneren worden omgezet naar een vast dienstverband.
 • Werken bij een succesvolle, internationale organisatie met een collegiale, informele werksfeer.
 • Vele gezellige festiviteiten die worden georganiseerd door o.a. onze actieve personeelsvereniging.

Winterwarm & WinLed

Winterwarm Heating Solutions is een dynamisch bedrijf dat al 88 jaar succesvol is in de productie en verkoop van luchtverwarmers wereldwijd. In Nederland is Winterwarm zelfs marktleider. Onder de naam WinLed Lighting Solutions verkopen wij sinds 2015 LED verlichting voor industriële omgevingen.

Ons motto: blijven innoveren om duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, waarbij we een actieve bijdrage leveren in de energietransitie. Hierdoor kunnen wij onze vooraanstaande positie in deze markten behouden.

Interesse?
Als jij jezelf wel ziet werken in deze uitdagende functie van Meewerkend Teamleider zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt jouw motivatie en cv t/m 21 april opsturen naar onderstaande gegevens:

Anouk Woordes, HR Adviseur
Mailadres: a.woordes@winterwarm.nl

Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar Anouk Woordes via 0543-546300 of stuur een Whatsapp bericht naar 06-57687546.

 

P.S. ook als je zelf niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of niet in bovenstaand profiel past, maar wel iemand kent, komen we graag met hem/haar in contact!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.